Houthandel Bosveld, Sonsbeeksingel 71-72, 6821 AB Arnhem 026-4433386!!!! Allesvooruwklus.nl
Betonplex
Betonplex 250 x 125 cm
0 Reviews | Review toevoegen

Betonplex volle plaat of op maat! Bestel nu snel op allesvooruwklus.nl.

Artikelnummer

 

Vraag kosteloos offerte aan

Betonplex.

Zoals de naam al doet vermoeden heeft betonplex van oorsprong wat met beton te maken; voornamelijk werd en wordt het gebruikt voor het maken van bekistingen voor het storten van beton. Het betonplex dat wij voeren is op multiplex basis; het bestaat ook op spaanplaatbasis (maar dat is geen detailhandelproduct). Op betonplex is een epoxylaag (fenolcoating) aangebracht, die waterafstotend, hard en glad is. Daarom is betonplex ook zeer geschikt voor buitentoepassingen als aanhangwagens, glijbanen, dierenhokken, etc.
Echter, de fenolcoating is niet UV-bestendig. Betonplex kan dus onder invloed van zonlicht verkleuren.
Er is ook een antislip-uitvoering, bijvoorbeeld voor in bedrijfsbussen, aanhangers of voor op steigers.

De randen van betonplex zijn ook behandeld tegen vocht indringing. Zodra er gezaagd wordt aan betonplex is er aan de zaagkanten risico op vochtindringing. Deze kanten moeten dus behandeld worden; het liefst met Randsealer. Eventueel is menie ook een optie; sealer is beter.

Voor storten gebruikt betonplex is sowieso niet meer overschilderbaar. De invloed van het vochtige beton (de chemische reactie die bij het uitharden heeft plaatsgevonden) zorgt ervoor dat betonplex niet meer de juiste eigenschappen voor verfopname heeft.
Nieuw betonplex kan worden geschilderd. Het moet dan goed opgeschuurd (ruw) worden en behandeld met een multiprimer. Na de multiprimer kan het overschilderd worden met een gewenste verf of kleur.

Betonplex is bij ons in twee kleuren verkrijgbaar; donker bruin (dikte 4, 12 en 18 mm) en licht bruin (dikte 12 en 18 mm)

Wij verkopen betonplex op standaard afmetingen A4, A3 en 250*125 cm. Alle andere afmetingen zagen wij voor u op maat.

Bestel uw betonplex nu dus snel op allesvooruwklus.nl!
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website vraagt u om cookies te gebruiken, we slaan geen persoonlijke gegevens op.