Houthandel Bosveld, Sonsbeeksingel 71-72, 6821 AB Arnhem 026-4433386!!!! Allesvooruwklus.nl
Foto


Houthandel Bosveld is een gerenommeerd en alom bekend bedrijf in Arnhem. In haar meer dan 60 jarig bestaan is “Hout bestellen?? Bosveld bellen!!” uitgegroeid van slogan tot startactiviteit van menig klusser.

Houthandel Bosveld is een specialist in hout en plaatmateriaal en in de bewerking ervan. Alle soorten hout en plaatmateriaal zijn bij ons te verkrijgen. Uiteraard zijn ze (nog) niet allemaal terug te vinden op de site. Hier vindt u alleen de meest lopende artikelen. Als u maatwerk zoekt is dit ook deels terug te vinden in de webshop, maar voor een offerte nodigen wij u uit te mailen naar info@allesvooruwklus.nl.

Naast de specialisatie in hout en houtbewerking heeft de houthandel een eigen klussendienst en timmer- en onderhoudsbedrijf. Het dealerschap van Portas ®, sinds 2000, heeft een zeer welkome uitbreiding teweeg gebracht, waardoor Houthandel Bosveld zich ook renovatiespecialist kan noemen. De activiteiten van Portas en het timmer- en onderhoudsbedrijf zijn sinds 2010 ook terug te vinden in een nieuwe showroomlocatie in Apeldoorn (Stadhoudersmolenweg, t.o. Hanos, red.).

De timmerlieden geven in onze winkel uitgebreid advies over de oplossing voor uw klus; gebaseerd op hun eigen specialistische ervaring. Een bezoek aan onze winkel resulteert dan ook niet in een “loopt u maar naar pad 24, vak 3, op ooghoogte ervaring”. Nee, wij staan de mensen deskundig te woord en helpen graag bij het zoeken van de voor u meest geschikte oplossing.

Sinds 2011 zijn wij ook terug te vinden als webwinkel op Internet. Een winkel waarin wij veel van onze producten aanbieden, tegen reële prijzen en betrouwbare levertijden. “What you see, is what you get”.

Betrouwbaarheid, service en kwaliteit is dan ook wat u van ons, van deze webwinkel mag verwachten!

Deze website vraagt u om cookies te gebruiken, we slaan geen persoonlijke gegevens op.