Houthandel Bosveld, Sonsbeeksingel 71-72, 6821 AB Arnhem 026-4433386!!!! Allesvooruwklus.nl
Portas voordeur renovatie
0 Reviews | Review toevoegen

De andere weg naar de deur van uw dromen!   De voordeur is het visitekaartje van uw huis. Als na vele jaren de vorm en het uiterlijk niet meer bevallen, wordt het tijd met PORTAS contact op ...

Artikelnummer

02 

Vraag kosteloos offerte aan

Portas voordeurrenovatie.

De andere weg naar de deur van uw dromen!

 

De voordeur is het visitekaartje van uw huis. Als na vele jaren de vorm en het uiterlijk niet meer bevallen, wordt het tijd met PORTAS contact op te nemen. PORTAS bekijkt dan gelijktijdig of uw voordeur nog aan de eisen voor tochtwering en inbraakbeveiliging voldoet.

De PORTAS-renovatie lost al deze problemen in één keer op, zonder dat uw voordeur en het kozijn uitgebroken moeten worden. Bij PORTAS krijgt u een nieuwe voordeur op basis van de intacte kern van uw eigen deur. Wij vervullen U hiermee dan ook alle wensen.

 

Ook voor uw voordeurprobleem vinden wij met zekerheid een PORTAS-oplossing.


Bij de buitendeurrenovatie van PORTAS heeft u geen last van bouwwerkzaamheden: Wij maken uit de waardevolle kern van uw oude buitendeur een "nieuwe" deur.

 

Geen hak– en breekwerk
Renovatie in slechts één dag
Weerbestendig en onderhoudsvriendelijk
Grote keuze uit verschillende modellen, waarvan vele zelfs in alle RAL-kleuren 
Bijpassende zijdelen en luifels
Op bestelling, voor uw veiligheid:
het anti–inbraakconcept van PORTAS
Gecontroleerde kwaliteit
Eigen fabricage en montage

 

Van een sobere aluminium deur kan bijvoorbeeld een elegante witte deur met ruitjes gemaakt worden. Of een gewone houten buitendeur wordt versierd met een exacte replica van handbewerkt koper. Of het wordt een buitendeur met een vrolijk kleurtje. PORTAS biedt u buitendeurversieringen van licht eiken, via rustiek eiken tot wit hout: ook is er aluminium met poedercoating in zes fraaie RAL–kleuren. Alle deuren kunnen worden voorzien van een of twee vensters in verschillende vormen en afmetingen. Natuurlijk is er bij elk design het bijpassende beslag.

 

Voor buitendeurbeveiliging biedt PORTAS speciale oplossingen. Op verzoek voorzien wij uw buitendeur van een inbraakbeveiliging.
Met de driepuntsvergrendeling wordt uw buitendeur door de sleutel om te draaien op drie plaatsen tegelijk geblokkeerd: slot en schootplaat voorkomen dat de deur met geweld opengebroken kan worden. Dievenklauwen maken het onmogelijk de deur met een beitel open te wrikken. Een tegen uitboren beveiligd cilinderslot en een stalen plaat in de deur zijn ook probate middelen om onwelkome gasten buiten te houden.
Veiligheidssloten of inbraakwerend beslag bijvoorbeeld ontbreken nog vaak. Inbrekers hebben het dan gemakkelijk. De politie registreert dagelijks dan ook vele diefstallen met braak. Vier van de 10 dieven komen door slecht beveiligde voordeuren de woning binnen.

 

Wilt u meer weten van dit product , een offerte, advies aan huis of heeft u andere vragen, laat het ons gerust weten: bel 026 - 446 30 27 of mail naar info@allesvooruwklus.nl.


Laat u door ons informeren en adviseren betreft de mogelijkheden voor uw voordeur en vraag een offerte aan.


We zijn u graag van dienst met onze voordeurrenovatie service!

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website vraagt u om cookies te gebruiken, we slaan geen persoonlijke gegevens op.