Houthandel Bosveld, Sonsbeeksingel 71-72, 6821 AB Arnhem 026-4433386!!!! Allesvooruwklus.nl
Knipex Alligator 88 waterpomptang doorgestoken 300 mm
Knipex Alligator 88 waterpomptang doorgestoken 300 mm
Reviews | Review toevoegen

Knipex waterpomptang met doorgestoken scharnier, met 7-voudige verstelmogelijkheid. Verlengd model 300 mm lang.

Artikelnummer

1042527 

Standaard levertijd

3-4 werkdagen

€ 42,99
€ 30,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Knipex waterpomptang met doorgestoken scharnier, waardoor de beide delen van grijpbek altijd stabiel tegenover elkaar blijven liggen. 7-voudig verstelbaar. Chroom-Vanadium-Elektrostaal, in olie gehard. Zwart geatramenteerd met gepolijste bekken en scharnier. Benen rood geplastificeerd. Grijpvlakken met speciaal geharde tanden, hardheid ca. 62 HRc. Zelfklemmend op pijpen en moeren, geen afglijden van het werkstuk. Beveiliging tegen het klemmen van vingers. Sleutelwijdte 7-48 mm, Verlengd model: lengte 300 mm.

Oorspronkelijk werd de waterpomptang voornamelijk gebruikt door loodgieters. Dat is terug te zien in de naam. Echter, tegenwoordig behoort de tang tot de standaarduitrusting van vele andere vakmensen en huis-tuin-en-keuken gereedschap. De tang is erg veelzijdig te gebruiken. Voor goede grip heeft de tang een getande bek met in het midden een ronde of driehoekige uitsparing, zo kan veel materiaal stevig vast worden gegrepen. Door het scharnierpunt aan één van de benen is de tang door een sleuf verstelbaar tot grotere maten. Door het hefboomprincipe kan er grote kracht met de tang worden uitgeoefend.

Levertijd van dit artikel is ongeveer 3-4 werkdagen.

Heeft u nog vragen? Bel 026 - 44 333 86 of mail info@allesvooruwklus.nl.
Wij zijn u graag van dienst.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website vraagt u om cookies te gebruiken, we slaan geen persoonlijke gegevens op.